ARA 66 BM 70

Ергономски, ефикасни и исклучително компактни: овие три квалитети се неопходни за економично и флексибилно чистење на средни и големи опремени области. Со капацитет од 70 литри, оваа машина за чистење се вклопува во сите стандардни лифтови и лесно може да преговара за тесните патеки и области за исход. Се одликува со јасен, само-објаснувачки оперативен панел, удобна ниска висина и ергономија на седиштата кои се совршено прилагодени на потребите на сите корисници. Адаптивниот систем на четки обезбедува целосен притисок дури и на нерамни подови. Особено едноставна и хигиенска: алатките можат да се менуваат на притискање на копче.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1380 x 680 x 1170mm
Работ. површина на четката 660 mm
Ширина на сушење 850mm
Капацитет на чистење (теоретски) 4620 m²/h
Тежина на празен 187 kg
Работна тежина 456 kg
Напон 24V
Моќ 1690 W maks
Гел батерии 180 Ah 5
Батерии 2 бр.во сет
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 70 l
Резервоарот за отпадна вода 80 l
Вакум-вшмукување max. 110 mbar
Протокот на воздух max 32l / s
Мотор на тркалата-моќност 750W
Брзина на движење 7 км/h
Број на четки 2 брoja
Обрт на четката 180 о/min
Притисок на четката 30/40кгр.(0,13 N/cm²)
Ниво на бучава 63 / 59 Db(A)