ARA 66 BM 100

Едноставно незаменлива: Оваа цврста машина за чистење на возење се одликува со лесно ракување и сигурни компоненти. Високиот капацитет на батеријата овозможува ефикасно работење до осум часа. Компактните димензии и малиот радиус на вртење овозможуваат оптимална употреба дури и на најограничените места и без проблем во сите конвенционални лифтови. Со работна ширина од 66 см, оваа машина е идеална за употреба во објекти со тесни патеки или како верзија noBAC® за употреба во згради со посебни барања за хигиена.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1380 x 730 x 1325mm
Работ. површина на четката 660 mm
Ширина на сушење 850 mm
Капацитет на чистење (теоретски) 4620 m²/h
Тежина на празен 258 kg
Работна тежина 690 kg
Напон 24V
Моќ 1690 W maks
Гел батерии 320 Ah 5
Батерии 4 бр.во сет
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 100 l
Резервоарот за отпадна вода 115 l
Вакум-вшмукување max. 170 mbar
Протокот на воздух max 33 l/s
Мотор на тркалата 750W
Брзина на движење 7 км/h
Број на четки 2 брoja
Вртежи на четката 160 rpm
Притисок на четката 50кгр.(0,13 N/cm²)
Ниво на бучава 63 / 59 Db(A)