RA 85 BM 90

Автомат за чистење со погонски мотор како стандардна опрема за сите апликации од средни до големи области. Ергономскиот облик на контролна табла овозможуваат работа без замор дури и за време на долги смени. Со компактен дизајн и должина од 138 см, се вклопува во сите конвенционални лифтови. Одлични перформанси на вшмукување со ниско ниво на бучава од само 61 dB (A);

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1380 x 890 x 1235mm
Работ. површина на четката 850 mm
Ширина на сушење 980 mm
Капацитет на чистење (теоретски) 3400 m²/h
Тежина на празен 154 kg
Работна тежина 436 kg
Напон 24V
Моќ 2340 W макс
Гел батерии 285 Ah 5
Резервоар за чиста вода 90 l
Резервоарот за отпадна вода 95 l
Вакум-вшмукување max. 110 mbar
Протокот на воздух max 32l / s
Мотор на тркалата-моќност 300 W
Брзина на движење 6 км/h
Број на четки 2 брoja
Обрт на четката 180 о/min
Притисок на четката 43/53/63/73kg
Ниво на бучава 60 dB(A)