RA 55 BM 40 INOX

Новиот автомат со не’рѓосувачки челик од 40 литри, нуди удобност и карактеристики потребни за долги, интензивни работни места за чистење, без да се жртвува корисност и компактност. Специјално дизајнирани за области кои се особено тешки поради високи хигиенски побарувања или агресивни состојби, како што се прехранбената индустрија, базени, медицинска технологија, итн. Комбинацијата од не’рѓосувачки челик и резервоарот NoBAC® убедува со исклучителна цврстина, отпорност на корозија и е највисоки хигиенски побарувања.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1250x570x980 mm
Работна ширина 550mm
Ширина на вшмукување 850mm
Капацитет на чистење (теоретски) 2200м²/ h
Ниво на бучава 60 dB(A)
Тежина на празен 84kg
Работна тежина 205kg
Напон 24V
Моќ 1130W макс
Батерии 2 Броја
Гел батерии 76Ah 5
Вграден полнач на батерии да
Резервоар за чиста вода 40l
Резервоарот за отпадна вода 45l
Вакум-вшмукување max.125mbar
Протокот на воздух max 32l / s
Број на четки 1 број
Ротација во минута 180U /min
Притисок, сила 25 kg