RA 43 B 40

Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри, маркети, дисконти, хали и др. Автоматот е лесен за маневрирање , долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на проток на луѓе, не претставува проблем луѓето да се движат. Напојувањето е со батерии така што нема кабел кога работи.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Димензии (WxDxH) 1190х 510х980mm
Работ. површина на четката 430mm
Ширина на сушење 735mm
Капацитет на чистење (теоретски) 1720м² / h
Тежина на празен 71.5kg
Работна тежина 193кгр.
Ниво на бучава 65 / 60* dB(A)
Напон 24V
Сила моторот 950 w
Батерии 2 Броја
Гел батерии 76Ah
Вграден полнач на батерии да
Сад за чиста вода 40 l
Сад за нечиста вода 40 l
Вакум-вшмукување max.125mbar
Протокот на воздух max 32l / s
Број на четки 1 број
Обрт на четката 180 о/min
Притисок на четката 24кг