RA 35 B 10

Опис

Автоматот служи за истовремено рибање и сушење на подлогата. Го управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Машината нема кабел за напојување со струја, ја придвижува 12V напон од гел батерија со вграден полнач, приклучен кабел и приклулок за напојување на гел батерии. Многу погоден во простории каде има големо движење на луѓе и машини.Темелно ја чисти подлогата до самиот раб ( ќоше). Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото на автоматот може да се прилагодува во четири висини. Компактниот дизајн и малата висина овозможуваат чистење и под мебел, опрема и други слични пречки. Материјалот од кој е изграден лесно се чисти и одржува затоа е применлив и во погоните за производство на храна. Чистата и нечистата вода можат да се испуштаат во секој момент. Лесно се склопува во најмала димензија за лесен транспорт со мали возила и чување во мали простории (и кормилото на автоматот се спушта).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

Дополнителни информации

Димензии (WxDxH)

735x490x650m

Напон

12V

Номинална струја (вкупно)

440W

Област – ефикасност

1400м² / h

Тежина на празен

44kg

Работна тежина

74kg

Ниво на бучава

66dB(A)

Четки

1 број

Работна ширина

350mm

Ротација во минута

180 U/min

Притисок, сила

28kg

Вакум-вшмукување

да

Ширина на вшмукување

420mm

Протокот на воздух max

14, 5l/s

Низок притисок-вакуум

max.52 mbar

Резервоар за чиста вода

10l

Резервоарот за отпадна вода

11,5 l

Батерии – 12V

1 број

Гел батерии

63 Ah 5

Brand

Columbus

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “RA 35 B 10”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

1 × three =