Се прикажуваат сите 3 резултати

  • SC5100B

    Машина за чистење на подови со ергономски капацитет за работа. Погодна за чистење големи маркети, училишта, спорстки сали, производствени погони и слично. Опремена со 2 батерии и вграден полнач обезбедува 3-4h непрекинато работење.

  • SC20B

    Машина за чистење на подови што е лесна и практична за употреба. Особено е погодна за чистење на тесни ходници во училишни згради, чистење на мали маркети, механички работилници и слично. Со 55 Аh батерии овозможува чистење од 2.5 до 3h.

  • SC20E

    Машина за чистење на подови што е лесна и практична за употреба. Особено е погодна за чистење на тесни ходници во училишни згради, чистење на мали маркети, механички работилници и слично. Лесна за транспортирање од една на друга локација. Со 20м кабел овозможува повеќе часовно работење без прекин.