Се прикажуваат сите 2 резултати

  • COMBO

    Со својата компактна структура, овaa професионална машина за перење теписи-седишта Star Combo може лесно да ги изврши зададените задачи. Во комплет сите потребни додатоци за перење теписи и седишта.

  • 60 CCM

    Професионална правосмукалка за водено перење на теписи и тапациран мебел со 2 независни мотори за смукање и моќна пумпа за распрскување вода и хемикалија. Изработена од нерѓосувачки челик кој гарантира долготрајност на машината.