Прикажан е еден резултат

 • SC45

  Машина за рибање и полирање подови Star C 45. Оваа четкарка со еден диск обезбедува лесно и професионално чистење на сите видови тврди подови, со нејзините додатоци се прилагодува за чистење на теписони и полирање на сјајни површини.

  Додатоци:

  • Резервоар
  • Тврда четка за подови
  • Мека четка за теписи
  • Држач за филц