Се прикажуваат сите 6 резултати

 • SC45

  Машина за рибање и полирање подови Star C 45. Оваа четкарка со еден диск обезбедува лесно и професионално чистење на сите видови тврди подови, со нејзините додатоци се прилагодува за чистење на теписони и полирање на сјајни површини.

  Додатоци:

  • Резервоар
  • Тврда четка за подови
  • Мека четка за теписи
  • Држач за филц
 • COMBO

  Со својата компактна структура, овaa професионална машина за перење теписи-седишта Star Combo може лесно да ги изврши зададените задачи. Во комплет сите потребни додатоци за перење теписи и седишта.

 • 60 CCM

  Професионална правосмукалка за водено перење на теписи и тапациран мебел со 2 независни мотори за смукање и моќна пумпа за распрскување вода и хемикалија. Изработена од нерѓосувачки челик кој гарантира долготрајност на машината.

 • SC5100B

  Машина за чистење на подови со ергономски капацитет за работа. Погодна за чистење големи маркети, училишта, спорстки сали, производствени погони и слично. Опремена со 2 батерии и вграден полнач обезбедува 3-4h непрекинато работење.

 • SC20B

  Машина за чистење на подови што е лесна и практична за употреба. Особено е погодна за чистење на тесни ходници во училишни згради, чистење на мали маркети, механички работилници и слично. Со 55 Аh батерии овозможува чистење од 2.5 до 3h.

 • SC20E

  Машина за чистење на подови што е лесна и практична за употреба. Особено е погодна за чистење на тесни ходници во училишни згради, чистење на мали маркети, механички работилници и слично. Лесна за транспортирање од една на друга локација. Со 20м кабел овозможува повеќе часовно работење без прекин.