Се прикажуваат сите 3 резултати

  • 20 WDM

    Професионална правосмукалка за смукање на влажно и суво, изработена од цврст материјал за долготрајност.

  • 602 WDM

    Професионална правосмукалка со 2 независни мотори за смукање на влажно и суво, изработена од цврст материјал за долготрајност. 

  • 603 WDM

    Професионална правосмукалка со 3 независни мотори за смукање на влажно и суво, изработена од цврст материјал за долготрајност.