Се прикажуваат сите 5 резултати

 • Оpydes

  Средство за дезинфекција на раце. Пакување : 500ml Дозирање : Неразредено. • Активна супстанца во 100g: 80.0 g Ethanol Намена : •Бактерии (вкл. EHEC, MRSA), вируси (вкл. Norovirus), габи. (раце) *pH вредност: 6

 • Desinet

  Средство за дезинфекција. Пакување : 30ml / 8L вода Дозирање : 5 литри *работен раствор од 30ml средствo : 8 литри 166 дози Намена : (Salmonella, Listeria ,HIV, HBV, HCV ( водоотпорни подови, предмети, мебел, работни површини ).

 • Opybac

  Tечен сапун и дезифициенс( 2во 1). Пакување : готов раствор и 1 литар Намена : Погоден за често миење на раце без иритации -Ја одржува нормалната Ph вредност и влажност на рацете • MRSA , EHEC

 • Kiehl-RapiDes

  Средство за брза дезинфекција без исплакнување. Пакување : 750ml Дозирање : готов раствор Намена : (Listeria, Salmonella, ECEHEC, MRSA).

 • Blutoxol

  Дезинфекционо средство за чистење во прехрамбена област. Пакување : 1L и 5L Дозирање : Пенка : 25 ml / 500 ml ладна вода *Работен раствор пена 20 литри Намена : (Salmonella, Listeria, Norovirus, мувли, прибор, даски, подови, ѕидови и работни површини).