Се прикажуваат сите 6 резултати

 • Clar Glass

  Clar Glass

  Средство за чистење стакло Пакување : шише од 1 литар Дозирање : 1:2 *Работен раствор од 1L средство : 3 литри Намена : ( стакла и огледала)

 • Profless Concentrate

  Profless Concentrate

  Универзално средство за чистење површини Пакување : шише од 1 литар Дозирање : 10ml / 500ml ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 50 литри Намена : ( мебел, маси, столици, стакло, порцелан, мермер, вештачки камен, хром, месинг, алуминиум)

 • Parketto Clean

  Parketto Clean

  Средство за чистење на паркет и ламинат Пакување : шише од 1 литар Дозирање : 25ml (1 доза)/ 8Л ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 320 литри Намена : ( Паркет, ламинат, дрвени облоги, мебел од дрво)

 • Tornado

  Моќно средство за чистење Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар Дозирање : 80ml / 8L ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 100 литри Намена : ( епоксиден под, бетонски под, надворешни стакла, алуминиумски и стаклени фасади)

 • Econa Conentrate

  Универзално средство за чистење на подови и површини *Еколошко средство. Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар Дозирање : 25ml / 8L ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 320 литри Намена : ( сите водоотпорни површини, предмети и подни облоги како и на сите видови подлоги кои се заштитени со емулузија)

 • Torvan Konzentrat

  Активно средство Пакување : туба од 10 литра. и шише од 1 литар Дозирање : 25ml / 8L ладна вода *Работен раствор од 1L средство : 320 литри Намена : ( сите водоотпорни површини, предмети и подни облоги како и на сите обложени подови)