Се прикажуваат сите 6 резултати

 • Omni Fresh

  Неутрализатор на непријатни мириси Пакување : Готов раствор 1L Дозирање : Неразредено или 100ml / 8L ладна вода Намена :(тоалети, одвод, места за отпадок,површини покриени со текстил )

 • Pinoset & Pacific fresh

  Ароматични масла Пакување : Готов раствор 500ml Дозирање : Неразредено Намена : Санитарните простории

 • Sanical Eco

  Sanical ECO

  Хигиена во санитарни простории *Еколошко средство Пакување : 1L и 10L Дозирање : Неразредено или 20ml / 1L ладна вода *Работен раствор од 1L средствo : 50L литри Намена :  (лавабо, шоља, писоари, керамички ѕидни и подни плочки )

 • Powerfix GEL

  Моќно средство за чистење тоалети Пакување : 1L Дозирање : Неразредено Намена :  (шоља, писоари)

 • Acidofix GEL

  Вискозно средство за отстранување бигор и ‘рѓа Пакување : Готов раствор 500ml Дозирање : Неразредено или 1L / 10L ладна вода Намена :  (шоља, писоари)

 • Patronal ECO

  Patronal ECO

  Средство за чистење санитарии со заштитна формула *Еколошко средство Пакување : 1L и 10L Дозирање : Неразредено или 20ml / 1L ладна вода *Работен раствор од 1L средствo : 1L литри Намена :  (лавабо, шоља, писоари, керамички ѕидни и подни плочки )