Се прикажуваат сите 11 резултати

 • Arcandis Salt

  Arcandis Salt

  Таблетирана сол. Пакување : 2kg и 25kg Дозирање : Зависи од минералниот состав на водата Намена : (за омекнување на вода во машини).

 • Diwa-Pronto

  Средство за плакнење на садови за комерцијални машини за миење на садови. Пакување : 20L Дозирање : 0,25 / 0,7ml по литар вода *Работен раствор од 1L средство : 1430-4000 литри Намена : (алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и нерѓосувачќи челик).

 • Diwa-Basic

  Средство за комерцијални машини за миење на садови. Пакување : 20L Дозирање : 1,5 / 5ml по литар вода *Работен раствор од 1L средство: 200-666 литри Намена : (алкално-отпорен порцелан, стакло, пластика и не рѓосувачќи челик).

 • Spul-Blitz

  Spul-Blitz

  Детергент за рално перење на садови Пакување : 1L и 10L Дозирање : 1-2 прскања (10-20ml)/5L топла вода *Работен раствор од 1L средство : 50-100L Намена : (садови, чаши, прибор за јадење и кујнсќи прибор).

 • Kiehl-RapiDes

  Средство за брза дезинфекција без исплакнување. Пакување : 750ml Дозирање : готов раствор Намена : (Listeria, Salmonella, ECEHEC, MRSA).

 • Blutoxol

  Дезинфекционо средство за чистење во прехрамбена област. Пакување : 1L и 5L Дозирање : Пенка : 25 ml / 500 ml ладна вода *Работен раствор пена 20 литри Намена : (Salmonella, Listeria, Norovirus, мувли, прибор, даски, подови, ѕидови и работни површини).

 • Torvan Concentrate FD

  Активно средство за чистење. Пакување : 1L Дозирање : 25ml/8L вода *Работен раствор од 1L средство: 320L Намена : (водоотпорни подови, подни облоги и заштитени подови).

 • Vinox ECO

  Vinox ECO

  Средство за отстранување на бигор и мрснотии. *Еколошко Пакување : 1L и 10L Дозирање : 0,5L/5,5-8L ладна вода *Работен раствор до 26 литри Намена : (умивалници, ѕидни и подни плочки, работни површини).

 • Jet

  Течно абразивно средство. Пакување : готов раствор 750ml Дозирање : неразредено Намена : (корита, туш кабини, плочки, лонци, тенџериња, рачки од ќерамика, стакло, арматура од инокс, ќерамика, порцелан, вештачки камен, алуминиум, месинг, хром, бакар).        

 • Xon Forte

  Xon Forte

  Одмастувач за чистење со пена во прехрамбена област. *Еколошко Пакување : 750ml готов раствор ; 5 литри Дозирање : -Пена неразредена, -Mашинско чистење: 0,5L/8L вода, -Чистење со пена: 1:4 до 1:10 . Намена : одмазнувач на скари, рерни, рингли, фритези, тепсии и сл.

 • Grasset Plus

  Grasset Plus

  Концентрирано течно високо алкално  средство за рачно и машинско чистење на многу мрсни нечистотии од масти и масла. Пакување :5 литри ; 1 литар Дозирање : 50-200ml/8L вода. *Работен раствор од 1 литро средство е еднакво на 100 литри. Намена :  За сите површини, садови, опрема, инвентар отпорни на вода и одмастувач, во погони за храна, кујни…