Се прикажуваат сите 2 резултати

  • Tablefit

    Отстранувач на тешко растворливи нечистотии Пакување : Готов раствор 750ml Дозирање : Неразредено Намена : – Отстранување остатоци од молив, неизбришливи траги од пенкала, мастило, цврсто залепени остатоци од налепници на сите површини од синтетички материјал и синтетички обложени површини, благороден челик, алуминиум, елоксал и тн. кои се отпорни на разредувачи.

  • Eloxa Prima

    Нега за inox Пакување : Готов раствор 750ml Дозирање : Неразредено Намена : ( метални површини од не’рѓосувачќи челик, алуминиум, елоксиран алуминиум)