Прикажан е еден резултат

  • ST 7

    Оваа професионална правосмукалка дава оптимални резултати доколку се работи за помали површини, детски градинки, хотелски соби, хотелски ходници и скали, станови, куќи, канцелари и сл. Изработена е од пластика. со еден мотор, со висок работен учинок и максимално искористување. Се користи за тврди и за меки подлоги. Од нејзините карактеристики посебно се издвојуваат следните: Тростепена…