Се прикажуваат сите 3 резултати

  • TA 50 K 50

    Оваа робусна машина за чистење теписи овозможува професионално длабинско и секојдневно чистење на текстилни подни облоги со средна големина брзо и ефикасно. Моќниот вшмукувачки мотор со 333 милибари вакуумска моќност сигурно ги собира честичките од нечистотија длабоко во влакното и површините може повторно да се користат брзо. Контактниот притисок на валјакот за четка и алатката за вшмукување може совршено да се прилагоди на висината на тепихот.

  • SX 344

    Mашината SX 44 е професионален екстрактор за темелно чистење на меки површини ( теписи, теписони, душеци, тапациран мебел). Благодарение на големата всмукувачка моќ и високиот притисок на пумпата, перфектна е за чистење на извалкани површини во хотели, детски градинки, станови, болници, седишта во возила, фотељи, душеци и сл. Пере и суши на лице место каде…

  • SX 44

    Mашината SX 44 е професионален екстрактор за темелно чистење на меки површини ( теписи, теписони, душеци, тапациран мебел). Благодарение на големата всмукувачка моќ и високиот притисок на пумпата, перфектна е за чистење на извалкани површини во хотели, детски градинки, станови, болници, седишта во возила, фотељи, душеци и сл. Пере и суши на лице место каде…