Прикажан е еден резултат

  • AKS 70 VM 62

    Овој компактен, моќен чистач на возење со моќен бензински мотор HONDA е идеален за чистење на надворешни површини со средна големина. Овој чистач за возење со цврста челична конструкција може лесно да совлада наклони до 20%. Постојано добри перформанси на метење се гарантирани благодарение на површината на филтерот од 6 m², која може ефикасно да се чисти за време на работата со електричниот шејкер за филтерот