Се прикажуваат сите 5 резултати

 • AKS 70 VM 62

  Овој компактен, моќен чистач на возење со моќен бензински мотор HONDA е идеален за чистење на надворешни површини со средна големина. Овој чистач за возење со цврста челична конструкција може лесно да совлада наклони до 20%. Постојано добри перформанси на метење се гарантирани благодарение на површината на филтерот од 6 m², која може ефикасно да се чисти за време на работата со електричниот шејкер за филтерот

 • KS 51 BM 45

  Овој рачно управуван, екстремно стабилен чистач со батерија обезбедува совршено вшмукување на многу извалкани внатрешни простории. Филтерот од 2 m² може да се исчисти со електричен шејкер за филтрирање за време на работата, со што се обезбедува доследно добро собирање на нечистотијата. Поделбата на единицата за филтрирање, единицата за четка и моторот гарантира долг работен…

 • KS 51 VM 45 M

  Овој рачно управуван, екстремно стабилен чистач со совршено вшмукување, голема површина на филтерот и рачен шејкер за филтрирање одликува на силно извалканите површини. Оваа верзија со бензински мотор е особено добро прилагодена за надворешна и тешка употреба.

  Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

  Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

 • KS 71 BM 60

  Овој рачно управуван, екстремно стабилен чистач со батерија обезбедува совршено вшмукување на многу извалкани внатрешни простории. Филтерот од 3 m² може да се исчисти со електричен шејкер за филтрирање за време на работата, со што се обезбедува доследно добро собирање на нечистотијата. Поделбата на единицата за филтрирање, единицата за четка и моторот гарантира долг работен век и работење без проблеми.

  Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

  Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

 • KS 71 VM 60 M

  Овој рачно управуван, екстремно стабилен чистач со бензински мотор овозможува совршено вшмукување на многу извалканите места на отворено со средна големина. Филтерот од 3 m² може да се исчисти со рачен шејкер за филтрирање за време на работата, со што се обезбедува доследно добро собирање на нечистотијата. Поделбата на единицата за филтрирање, единицата за четка и моторот гарантира долг работен век и работење без проблеми.

  Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

  Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.