Се прикажуваат сите 2 резултати

 • WSC 1000 TS

  KRANZLE WSC 1000 TS, е машина за перење со ладна вода под висок притисок, Наменет е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила,

  производни погони, и се друго што може да се чисти со вода и висок притисок.

  Гаранција една година на фабрички дефекти и недостатоци, на виталните делови, без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

 • WS 1000 TS

  KRANZLE WS 1000 TS, е машина за перење со ладна вода под висок притисок, Наменет е за перење на секаков вид на површини, подлоги, опрема , машини, возила,

  производни погони, и се друго што може да се чисти со вода и висок притисок.

  Гаранција една година на фабрички дефекти и недостатоци, на виталните делови, без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.