Прикажан е еден резултат

  • ARA 66 BM 70

    ARA 66 BM 70

    Ергономски, ефикасни и исклучително компактни: овие три квалитети се неопходни за економично и флексибилно чистење на средни и големи опремени области. Со капацитет од 70 литри, оваа машина за чистење се вклопува во сите стандардни лифтови и лесно може да преговара за тесните патеки и области за исход. Се одликува со јасен, само-објаснувачки оперативен панел,…