Се прикажуваат сите 2 резултати

  • ARA 100 BM 150

    ARA 100 BM 150

    Удобност на високо ниво за големи подни простории: оваа машина за чистење со големина на четки од 100 см има висококвалитетно чистење како стандард:функцијата „One Тouch“ ги активира сите претходно поставени функции како што се количина на вода, притисок на четката и дизната за смукање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост…

  • ARA 80 BM 150

    ARA 80 BM 150

    Удобно чистење на големи подни површини: овој автомат со работна ширина од 80 см има висококвалитетно чистење како стандардно. Функцијата „Еден допир“ ги активира сите претходно поставени функции, како што се количина на вода, притисок на четката и алатка за стискање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост ги обезбедуваат најдобрите услови…