Се прикажуваат сите 2 резултати

  • RA 35 K 10

    RA 35 K 10

    Автоматот овозможува истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Работи на струја, монофазна со напон 230-240V и се напојува со кабел. Темелно ја чисти подлогата до самиот раб (ќоше). Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото може да се…

  • RA 35 B 10

    Автоматот служи за истовремено рибање и сушење на подлогата. Го управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Машината нема кабел за напојување со струја, ја придвижува 12V напон од гел батерија со вграден полнач, приклучен кабел и приклулок за напојување на гел батерии. Многу погоден во простории каде има големо движење на…