Се прикажуваат сите 22 резултати

 • ARA 100 BM 200

  ARA 100 BM 200

  Удобност на високо ниво за големи подни простории: оваа машина за чистење со големина на четки од 100 см има висококвалитетно чистење како стандард:функцијата „One Тouch“ ги активира сите претходно поставени функции како што се количина на вода, притисок на четката и дизната за смукање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост…

 • ARA 100 BM 150

  ARA 100 BM 150

  Удобност на високо ниво за големи подни простории: оваа машина за чистење со големина на четки од 100 см има висококвалитетно чистење како стандард:функцијата „One Тouch“ ги активира сите претходно поставени функции како што се количина на вода, притисок на четката и дизната за смукање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост…

 • ARA 80 BM 150

  ARA 80 BM 150

  Удобно чистење на големи подни површини: овој автомат со работна ширина од 80 см има висококвалитетно чистење како стандардно. Функцијата „Еден допир“ ги активира сите претходно поставени функции, како што се количина на вода, притисок на четката и алатка за стискање. Докажаната технологија, добра ергономија на седиштата со добра целокупна видливост ги обезбедуваат најдобрите услови…

 • ARA 85 BM 120

  ARA 85 BM 120

  Едноставно незаменлива: Оваа цврста машина за чистење на возење се одликува со лесно ракување и сигурни компоненти. Високиот капацитет на батеријата овозможува ефикасно работење до осум часа. Компактните димензии и малиот радиус на вртење овозможуваат оптимална употреба дури и на најограничените места и без проблем во сите конвенционални лифтови. Со работна ширина од 80 см,…

 • ARA 80 BM 100

  ARA 80 BM 100

  Едноставно незаменлива: Оваа цврста машина за чистење на возење се одликува со лесно ракување и сигурни компоненти. Високиот капацитет на батеријата овозможува ефикасно работење до осум часа. Компактните димензии и малиот радиус на вртење овозможуваат оптимална употреба дури и на најограничените места и без проблем во сите конвенционални лифтови. Со работна ширина од 80 см,…

 • ARA 66 BM 100

  ARA 66 BM 100

  Едноставно незаменлива: Оваа цврста машина за чистење на возење се одликува со лесно ракување и сигурни компоненти. Високиот капацитет на батеријата овозможува ефикасно работење до осум часа. Компактните димензии и малиот радиус на вртење овозможуваат оптимална употреба дури и на најограничените места и без проблем во сите конвенционални лифтови. Со работна ширина од 66 см,…

 • RA 85 BM 90

  Автомат за чистење со погонски мотор како стандардна опрема за сите апликации од средни до големи области. Ергономскиот облик на контролна табла овозможуваат работа без замор дури и за време на долги смени. Со компактен дизајн и должина од 138 см, се вклопува во сите конвенционални лифтови. Одлични перформанси на вшмукување со ниско ниво на…

 • ARA 66 BM 70

  ARA 66 BM 70

  Ергономски, ефикасни и исклучително компактни: овие три квалитети се неопходни за економично и флексибилно чистење на средни и големи опремени области. Со капацитет од 70 литри, оваа машина за чистење се вклопува во сите стандардни лифтови и лесно може да преговара за тесните патеки и области за исход. Се одликува со јасен, само-објаснувачки оперативен панел,…

 • RA 66 BM 60

  Автомат за чистење со погонски мотор како стандардна опрема за сите апликации од средни до големи области. Ергономскиот облик на контролна табла овозможуваат работа без замор дури и за време на долги смени. Со компактен дизајн и должина од 138 см, се вклопува во сите конвенционални лифтови. Одлични перформанси на вшмукување со ниско ниво на…

 • RA 55 BM 60

  Автомат за чистење со погонски мотор како стандардна опрема за сите апликации од средни до големи области. Ергономскиот облик на контролна табла овозможуваат работа без замор дури и за време на долги смени. Со компактен дизајн и должина од 138 см, се вклопува во сите конвенционални лифтови. Одлични перформанси на вшмукување со ниско ниво на…

 • RA 43 B 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри, маркети, дисконти, хали и др. Автоматот е лесен за маневрирање , долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши…

 • RA 43 BM 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во прехрамбената индустрија, образованието, здравството, хотелиерството и др.Автоматот е лесен за маневрирање ,долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде…

 • RA 43 K 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието , здравството, хотелиерството, трговски центри, маркети, дисконти, хали и др. Автоматот е лесен за маневрирање , долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и…

 • RA 55 B 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри и др. Автоматот е лесен за маневрирање, долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот,така да во простории…

 • RA 55 B 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри и др. Автоматот е лесен за маневрирање, долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот,така да во простории…

 • RA 55 BM 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во прехрамбената индустрија, образованието, здравството, хотелиерството и др.Автоматот е лесен за маневрирање ,долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде…

 • RA 55 BM 40

  Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во прехрамбената индустрија, образованието, здравството, хотелиерството и др.Автоматот е лесен за маневрирање ,долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде…

 • RA 55 BM 40 INOX

  Новиот автомат со не’рѓосувачки челик од 40 литри, нуди удобност и карактеристики потребни за долги, интензивни работни места за чистење, без да се жртвува корисност и компактност. Специјално дизајнирани за области кои се особено тешки поради високи хигиенски побарувања или агресивни состојби, како што се прехранбената индустрија, базени, медицинска технологија, итн. Комбинацијата од не’рѓосувачки челик…

 • RA 55 K 40

  Автоматот служи за истовремено рибање и сушење на подлогата. Го управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Машината нема кабел за напојување со струја, ја придвижува 12V напон од гел батерија со вграден полнач, приклучен кабел и приклулок за напојување на гел батерии. Многу погоден во простории каде има големо движење на…

 • RA 43 B20

  Истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. во клиниките, домови за стари лица, училишта, продавници, базени и спа центри, локации – каде компактноста и маневрирањето се одлучувачки. Нема кабел за напојување од струја. Ја придвижува 24 V напон од гел батерии. Многу погоден во простории…

 • RA 35 K 10

  RA 35 K 10

  Автоматот овозможува истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Работи на струја, монофазна со напон 230-240V и се напојува со кабел. Темелно ја чисти подлогата до самиот раб (ќоше). Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото може да се…

 • RA 35 B 10

  Автоматот служи за истовремено рибање и сушење на подлогата. Го управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Машината нема кабел за напојување со струја, ја придвижува 12V напон од гел батерија со вграден полнач, приклучен кабел и приклулок за напојување на гел батерии. Многу погоден во простории каде има големо движење на…