Се прикажуваат сите 3 резултати

 • KV 73 IB

  Професионална машина за суво и мокро смукање ( правосмукалка и хидросмукалка) со три мотора (3х1100W), бај пас поврзани за независно поединечно работење . Дава оптимални резултати доколку се работи за средни и големи површини кои се средно или екстремно извалкани : погони, работилници, хали, хотели… отпадот се собира во платнена вреќа за едно полнење, заштитата од прашината е зголемена со уште еден платнен филтер кој не се менува туку по потреба се пере. Снабдена е со соодветни дизни ( папучи ) за суво и мокро смукање. Резервоарот за отпад е изработен од нер`ѓосувачки челик ( IB ) , со капацитет од 70 л.

  Испорака по уплата, Франко купувач,со обука на персонал за самостојно ракување.

  -Обезбеден сервис и резервни делови.

  -Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти инедостатоци без потрошен материјал.

 • KV 72 IB

  Професионална машина за суво и мокро смукање ( правосмукалка и хидросмукалка) со три мотора (3х1100W), бај пас поврзани за независно поединечно работење . Дава оптимални резултати доколку се работи за средни и големи површини кои се средно или екстремно извалкани : погони, работилници, хали, хотели… отпадот се собира во платнена вреќа за едно полнење, заштитата од прашината е зголемена со уште еден платнен филтер кој не се менува туку по потреба се пере. Снабдена е со соодветни дизни ( папучи ) за суво и мокро смукање. Резервоарот за отпад е изработен од нер`ѓосувачки челик ( IB ) , со капацитет од 70 л.

  Испорака по уплата, Франко купувач,со обука на персонал за самостојно ракување.

  -Обезбеден сервис и резервни делови.

  -Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти инедостатоци без потрошен материјал.

 • KV 30IEX

  Професионален влажен вакуум, екстрактор со двофазен мотор за чистење натепи си, седишта, фотелји, душеци и сл.. упот ребата е секогаш поврзана со истовремено шприцање на водена магла со детергент ившмукување на отпадна вода од подлогата што се чисти. . Опремен сопумпа 48W, прскање 0,65 l / min, притисок на прскање 5 -7 bar.

  Испорака по уплата, Франко купувач,со обука на персонал за самостојно ракување.

  -Обезбеден сервис и резервни делови.

  -Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти инедостатоци без потрошен материјал.