Се прикажуваат сите 4 резултати

 • ST 7

  Оваа професионална правосмукалка дава оптимални резултати доколку се работи за помали површини, детски градинки, хотелски соби, хотелски ходници и скали, станови, куќи, канцелари и сл. Изработена е од пластика. со еден мотор, со висок работен учинок и максимално искористување. Се користи за тврди и за меки подлоги. Од нејзините карактеристики посебно се издвојуваат следните: Тростепена…

 • SW 53 S

  Професионална машина за суво и мокро смукање (правосмукалка и хидросмукалка) со три мотора(3х1100W). Дава оптимални резултати доколку се работи за средни и големи површини кои се средно или екстремно извалкани : погони, работилници, хали, хотели и др. Сувото смукање се врши во хартиена вреќа за едно полнење, заштитата од микропрашината е зголемена со уште еден…

 • SW 32 P

  Правосмукалка за влажно и суво смукање. Неопходен партнер за професионално чистење со непобедлив сооднос цена- перформанси. Со 30 литри волумен на резервоарот, моќен мотор, строга поделба на воздухот за ладење, интегрирана регулација на протокот на воздух и функцијата дување. Циклон кертриџ во резервоарот за осигурување ниско пенење, обновување на нечиста вода за супериорна заштита на…

 • SW 30 S

  Правосмукалка за влажно и суво смукање. Неопходен партнер за професионално чистење со непобедлив сооднос цена- перформанси. Со 30 литри волумен на резервоарот, моќен мотор, строга поделба на воздухот за ладење, интегрирана регулација на протокот на воздух и функцијата дување. Циклон кертриџ во резервоарот за осигурување ниско пенење, обновување на нечиста вода за супериорна заштита на…