Delfin DM 3 професионална индустриска правосмукалка за специјална намена.

dm3
КарактеристикиВредностОбјаснување
Напон
230V ; 50/60 Hzмонофазен
Мотори – (бај пас )3 бројаНезависни ( бај-пас)
Мотори- сила3,4 kWВлезно-Сила, снага, моќ
Мотори-сила4,6 HPИзлезно- Сила, снага, моќ
Максимална стапка на смукање 2500 mm.H2OМерено со потполно затворен влез за смукање
Максимална стапка на проток на воздух 540 m ³/ hМерено со потполно отворен влез за смукање
Површина на филтерот( ѕвезда филтер )20.000 cm²
Ефикасност на филтерот CAT ( BIA )„ М “Конкретно е вграден филтер од класа „ М “ со ефикасност до 1 μ (микрон) за фина прашина
Ефикасност на филтерот> 1 μ микрониВграден е филтер од класа „ М “ со ефикасност До 1 μ (микрон) за фина прашина
Воздушно оптеретување на филтерот270 m ³/ m² / h
Капацитет на контејнерот75 литра( опционално 100 l.)
Вшмукувачки влезØ 80
Ниво на бучава76 dB
Изолација1 CL
Димензии ( cm )62 x 62 cm
Висина160 cm
Тежина70 kg

Delfin DM 3 ОПЦИИ

НаменаШифраОпис
Прашина во големи количини
ELFЅвезда филтер со екстра голема површина ( 30.000 cm² )
Леплива прашина и материјалиPTFEPTFE - Тефлонски третиран ѕвезда филтер (смалува лепење на прашината на филтерот ), класа М
Прашина и материјали со висока температураNOMEXNOMEX – Филтер отпорен на високи температури до 250 ° С
Прашина и материјали кои собираат статички електрицитетANTАнтистатик ѕвезда филтер
Фина прашина која собира статички електрицитетANT / CАнтистатички ѕвезда филтер, со 1μ ( микрон) ефикасност
Фина прашинаCЏебен филтер , со 1μ ( микрон) ефикасност
Многу фина прашинаAАпсолутен ХЕПА филтер ( BIA сертифициран ) со 99,995 % ефикасност на многу фина прашина како 0,18 μ ( микрон)
Фина прашина-Класа „ М “( CLASS M )Ѕвезда филтер од 1μ ( микрон) ефикасност, за вшмукување на фина прашина од класа „М“
Многу фина прашина CLASS HКертриџ филтер за многу фина прашина класа „ Н “ со ефикасност под 1μ (микрон) со 99% ефикасност на прашина до 0,3 μ (микрон) НАПОМЕНА: Апсолутен хепа филтер секогаш се користи заедно со стандарден филтер
Многу фина и / или токсична прашина A C (CLASS H)Ѕвезда филтер од 1μ ( микрон) ефикасност, дополнителен апсолутен ХЕПА филтер ( BIA сертифициран ) со 99,995 % ефикасност на многу фина прашина како 0,18 μ ( микрон) , сертификат за вшмукување на многу фина и токсична прашина од класа „ Н “
Корозивна прашина и материјали XКонтејнер од нер`ѓосувачки челик AISI304
Корозивна прашина и материјалиXXКонтејнер и комора на филтерот од нер`ѓосувачки челик AISI304
Големи количини на течности FLOTTEURПливачки уред кој го запира вшмукувањето кога е садот е полн
Прашина и материјали кои собираат статички електрицитетMTТотално електрично заземјување на сите метални делови

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.