Delfin Zefiro 75 е професионална индустриска правосмукалка за специјална намена.

zefiro75
КарактеристикиВредностОбјаснување
Напон400 VTрофазен
Напон50/60 Hz
Мотори
Мотори-сила3 kWВлезно-Сила, моќ
Мотори-сила4HPИзлезно- Сила, моќ
Максимална стапка на смукање3000 mm.H2O
Максимална стапка на смукање при непрекидна работа2200 mm.H2O
Максимална стапка проток на воздух350 m ³/ h
Површина на филтерот ( џепни филтер )20.000 cm²
Ефикасност на филтерот CAT ( BIA )L ОсновенВграден е Опционален – филтер „ М “со > 1μ микрона ефикасност
Ефикасност на филтерот> 3μ mikroni„ М “со > 1μ ефикасност
Воздушно оптеретување на филтерот175 m ³/ m² / h
Капацитет на контејнерот100l
Смукачки влезØ 80
Ниво на бучава75dB
Заштита55 IP
Димензии ( cm )58 х 60cm
Висина170cm
тежина90kg

DELFIN - ZEFIRO 75 ОПЦИИ

НаменаШифраОпис
Прашина во големи количини
ELFЅвезда филтер со екстра голема површина ( 30.000 cm² )
Леплива прашина и материјалиPTFEPTFE - Тефлонски третиран ѕвезда филтер (смалува лепење на прашината на филтерот ), класа М
Прашина и материјали со висока температураNOMEXNOMEX – Филтер отпорен на високи температури до 250 ° С
Прашина и материјали кои собираат статички електрицитетANTАнтистатик ѕвезда филтер
Фина прашина која собира статички електрицитетANT / CАнтистатички ѕвезда филтер, со 1μ ( микрон) ефикасност
Фина прашинаCЏебен филтер , со 1μ ( микрон) ефикасност
Многу фина прашинаAАпсолутен ХЕПА филтер ( BIA сертифициран ) со 99,995 % ефикасност на многу фина прашина како 0,18 μ ( микрон)
Фина прашина-Класа „ М “( CLASS M )Ѕвезда филтер од 1μ ( микрон) ефикасност, за вшмукување на фина прашина од класа „М“
Многу фина прашина CLASS HКертриџ филтер за многу фина прашина класа „ Н “ со ефикасност под 1μ (микрон) со 99% ефикасност на прашина до 0,3 μ (микрон) НАПОМЕНА: Апсолутен хепа филтер секогаш се користи заедно со стандарден филтер
Многу фина и / или токсична прашина A C (CLASS H)Ѕвезда филтер од 1μ ( микрон) ефикасност, дополнителен апсолутен ХЕПА филтер ( BIA сертифициран ) со 99,995 % ефикасност на многу фина прашина како 0,18 μ ( микрон) , сертификат за вшмукување на многу фина и токсична прашина од класа „ Н “
Корозивна прашина и материјали XКонтејнер од нер`ѓосувачки челик AISI304
Корозивна прашина и материјалиXXКонтејнер и комора на филтерот од нер`ѓосувачки челик AISI304
Големи количини на течности FLOTTEURПливачки уред кој го запира вшмукувањето кога е садот е полн
Прашина и материјали кои собираат статички електрицитетMTТотално електрично заземјување на сите метални делови

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.