19.10.2017

ВАСЛИН на саем за технологија „ТЕХНОМА“ 2017 Скопје

24.08.2017

Автомати за сушење и рибање подови

23.08.2017

Правосмукалки за суво и влажно смукање

23.08.2017

Машини за чистење под висок притисок

23.08.2017

Машини за чистење со пареа

21.08.2017

Машини за метење

28.07.2017

Васлин - Флаер

Професионалноста сега е достапна за секој!

11

25.07.2017

Одсега во Васлин нови модели на мултифункционални машини од програмата на PIXY произведени во Италија.

Мини натоварувачи со артикулирана шасија, погон на четири тркала, придвижувани со Isuzu мотори од 23 и 38 коњски сили, помошен хидрауличен проток од 34 до 60 l / min.Благодарение на заменливоста на нивните додатоци овозможувааат широка и разновидна обработливост. Една машина за копање, собирање, пренесување, секогаш обезбедувајќи максимална сигурност и ефикасност.

ПРОБА ПОКАНА 3
Чистење со пареа
Професионална машина за чистење со пареа Inox 7500
Еурека машини за чистење подови

САЕМ " ТЕХНОМА 2016" во СКОПЈЕ - БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШЕТО ДРУЖЕЊЕ, ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ ШТАНД ВО ХАЛА 3!

Чистење со помош на пареа - Еколошки начин на чистење!

Се повеќе нашите купувачи бараат чистењето да биде полесно, еколошки и поефикасно што значи да заштедува вода, детергенти, време и пари!

Чистењето со пареа може да се применува во сите области почнувајќи од домот, деловните згради, болници, ресторани, училишта и детски градинки, хотели, па дури и во индустријата. Придобивките кои ги обезбедува овој начин на чистење, ги руши скоро сите недостатоци во чистењето, обезбедуваќи на лесен и економичен начин да ја одржувате хигиената на задоволително ниво без никакви штетни последици.

ЧИСТЕЊЕ БЕЗ ДЕТЕРГЕНТИ – БЕЗБЕДЕН НАЧИН НА ЧИСТЕЊЕ

Бидејќи чистењето со пареа вклучува само потрошувачка на многу мала количина на вода, овој начин на чистење може да се нарече 100 % еколошки начин на чистење.  Освен тоа што чистењето со помош само на пареа ( без детергенти ) ги прави површините многу побезбедни ( за децата ) бидејќи се уништуваат бактериите и алергените кои најчесто живеат на подовите, од друга страна се заштитува и животната средина со тоа што се намалуваат штетните одпадни води.

СЕ ТРОШИ ПОМАЛКУ НА СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ

Се заштедува на секакви средства за чистење ( бидејќи се скоро и непотребни ) , нема потреба да се заштитуваат рацете со специјални ракавици, бидејќи се тоа е потполно безбеден и здрав начин на чистење.

СУВА ПАРЕА – ЗАШТЕДУВА ВРЕМЕ

Пареата која се произведува е со многу низок процент на влажност, што значи после чистењето со пареата остануваат скоро суви површини, за разлика од чистењето само со вода ( посебно кај внатрешно чистење на автомобилите и тапацираниот мебел ) потребно е минимум 24 часа за да се исушат површините. Со чистењето со пареа тоа време се скратува на најмногу 10 мин.

Нови машини за рибање на подови од програмата на EUREKA Италија !

Погодни се за помали површини како маркети, изложбени салони, продавници, дисконти, хотелски соби и други места каде што има проток на луѓе и полици и каде големи машини не можат да се движат. Многу се лесни за употреба и работат на батерии така што нема кабел што се движи позади нив. Изработени се од квалитетен материјал и се долготрајни при правилно одржување и употреба.

Нова понуда за машини за чистење во дворот!

Нови машини од програмата на KRANZLE!

Нови машини за перење под висок притисок од програмата на KRANZLE, погодни за домашна употреба. Во помала верзија од останатите, но со моќност и издржливост за работа погодна за завршување на обрврските околу чистењето во дворот.

Професионалноста сега е достапна за секој!