Антонио Дедејски

Управител

Роден е во Струмица , 03.01.1968 година. Ја формирал фирмата во 2000 година заедно со неговата сопруга Лидија Дедејска како фамилијарен бизнис. Целиот свој труд го вложува во фирмата настапувајќи со директна продажба, за денес Васлин да стане реномирана фирма позади која стои врвна услуга и квалитет.

070/075-374-034
toni.dedejski@gmail.com

Лидија Дедејска

Финансии

Родена е во Струмица, 20.07.1970 година. Заедно со својот сопруг Антонио ја формираат фирмата во 2000 година и започнува да работи со управувањето со финансиите и контакти со купувачите.
075/468-959
lidija_dedejska@hotmail.com