avant700
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Должина 2885 mm
Ширинавиди табела подолу
Висина (со стандардни тркала) 2070 mm
Тежина1720 kg
Стандардни тркала320/60-12 HD трева /TR
Пренос, погонхидростатички
Проток на масло на помошната хидраулика /притисок70 l/min 200 bar
Радиус на вртење од внатре / од надвор1240 / 2780 mm
Мах.висина на подигање со телескопски крак 3010 mm
Мах.капацитет на погигање (хидрауличен)2100 kg
Мах.тежина на подигање* 1400 kg
Мах.сила на истурање 50 см1400 kg
Производител и Тип на моторKubota V2403
Излезна сила на моторот (ИСО вкупен)36 kW (49 hp)
Гориводизел
Максимална брзина на движење 25km/h
Големина на тркалата :
27×8.50-15 1070 mm
26×12.00-121340 mm
320/60-12 HD 1340 mm
29×12.50-15 1380 mm

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.