avant600
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Должина2550mm
Ширина (со тркала 26*12.00-12)1290mm
Висина209mm
Тежина1380kg
Стандардни тркала ( тракторски )26* 12.00-12
Пренос, погон хидростатички
Проток на улје на помошната хидраулика / притисок66л./мин. 200 bar
Радиус на вртење од внатре / од надвор 900 / 2190mm
Макс. Висина на подигање со телескопски крак 2820mm
Макс. Капацитет на подигање хидраулично 1400kg.
Макс. Товар за сипање * со контратегови1100kg.
Макс. Сила на сипање / 50cm1250kg
Производител и тип на мотор Kubota V1505
Излезна сила на моторот(ISO вкупен)(јачина на мотор) 28 kW (37,5hp )
Гориводизел
Максимална брзина за возење25 km/h.

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.