avant400
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Должина2195 mm
Ширина990-1090mm
Висина1980 mm
Тежина980-1030 kg
Стандардни тркала23×8.50-12" трева/ TR
Пренос, погонхидростатички
Сила на влечење700kp
Помошна хидраулика31l/min 185 bar
Радиус на вртење од внатре / од надвор880/1970 mm
Мах.висина на подигање со телескопски крак 2750 mm
Мах.тежина на подигање* 650 kg
Производител и Тип на моторKubota V2403
Излезна сила на моторот (ИСО вкупен)14 kW (20 hp)
Гориводизел
Максимална брзина на движење 12km/h

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.