Ова универзална машина извршува рибање на тврди и меки подни површини. Својата ефикасност ја искажува со својата едноставна употреба. Тежината е околу 40 кг. што овозможува да секогаш риба без додатно притискање од работникот. Погодна е за површини каде има инвентар, линии за производство, машини, рафтови, маси, и сл. Бидејќи рачката е флексибилна ( се спушта ) и машината влегува и во понедостапните површини . Нејзиниот радиус на работа е голем и се изразува со голема продуктивност и економичност.
Со додатоци на машината може да се врши полирање на подните површини. Опремена е
со четка за рибање или со погонска чинија со филц ( зависно од нарачката ), Казанче за
чиста вода со детергент кој се шприца со рачка со вентил директно на четката или филцот
(на површината што се риба).

-Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал.

-Обезбеден сервис и оригинални резервни делови

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Напон230V
Моќност1200W
Работна Ширина40см
Работна висина285мм
Обрт140о/min
Кабел12м
Тежина40kg
Димензии41,5x55x120 cm
Резервоар за детергент15л
Директен погон на вртење без каиши и преноси

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.