Правосмукалка за влажно и суво смукање. Неопходен партнер за професионално чистење со непобедлив сооднос цена- перформанси. Со 30 литри волумен на резервоарот, моќен мотор, строга поделба на воздухот за ладење, интегрирана регулација на протокот на воздух и функцијата дување. Циклон кертриџ во резервоарот за осигурување ниско пенење, обновување на нечиста вода за супериорна заштита на моторот. Безбедно чување на додатоците на машината. Големи тркала, професионален (траен) материјал.
Лесно и безбедно ракување.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Напојување со струја220 – 230V
Сила-моќ 1250 w
Мах.волумен на воздух56 л/сек.
Мах.подпритисок260 мбар.
Зафатнина на садот30 л.
Црево за смукање (Ø38мм) 2,2м
Должина на кабел10 м
капацитет на филтер ќесе11л.
Платнен микрофилтерда
Филтер за заштита на моторот од прашинатада
Тежина7,8 kg
Димензии во см43х36х58
Бучава ( тивка ) 70dB
СТАНДАРДНА ОПРЕМА:
Цевки за смукање 2 х 0,5м
Црево за смукање Ø38мм
Дизна за суво смукање 36см
Дизна за влажно смукање36см
Шпиц дизна за сувода
Мала дизна за прашинада
Циклон кертриџ за влажнода
Платнена микро филтер ќеса класа М до 1микрон

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.