Силно вшмукување – влажно или суво. Благодарение на нивниот дизајн тие се сигурни во секојдневната употреба и нивната компактна големина ги прави лесни за транспорт.Овие правосмукалки се погодни за сите видови на чистење каде имаме помали области што не дозволуваат маневрирање.Четирите тркала обезбедуваат безбедно позиционирање и лесно маневрирање. Вшмукувачките мотори се моќни и ефикасни и обезбедуваат одлични резултати во чистењето.Правосмукалката  SW 30 е достаптна со два вида на куќиште,од пластика и од нерѓосувачки челик.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Напојување со струја220 – 230V
Сила-моќ 1100 w
Мах.волумен на воздух54 л/сек.
Мах.подпритисок210 мбар.
Зафатнина на садот32 л.
Тежина10 kg
Димензии во см38 x 38 x 68.5

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.