Оваа професионална правосмукалка дава оптимални резултати доколку се работи  за помали површини,  детски градинки, хотелски соби,  хотелски ходници и скали, станови, куќи, канцелари и сл.
Изработена е од пластика. со еден мотор, со висок работен учинок и максимално искористување. Се користи за тврди и за меки подлоги. Од нејзините карактеристики посебно се издвојуваат следните:

  1. Тростепена заштита на моторот од загадување со прашина, што овозможува многу долг век на користење.
  2. Многу лесна на тежина
  3. Многу тивка
  4. Платнена микро филтер-кеса од фаталин
  5. Долг кабел за струја

Обезбедено сервис и оригинални резервни делови
Гаранција 1 год. на Фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал и делови што се абат со нормално работење.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Напојување со струја240V
Сила1250 w
Макс.воздушна запремнина60 L/s
Макс.подпритисок290 m/bar
Бучава ( тивка ) 55-63dB
Зафатнина на садот11 л
Капацитет на филтер ќесето7 л
Платнен микро филтерда
Класа на заштита II
Црево за смукање
Номинален дијаметар32см
Работна ширина2,7м
Должина на кабел за струја10 м
Тежина - нето само на смукалката4,8кг
Вк. теж. на смукалката со додатоците6,2кг
Трослојна заштита на моторот од прашинатада
Филтер платнен со кошницада
Регулирање на протокот на воздухмеханичко
Дизна со четкици за смукање на подови да
Дизна за смукање на тапацирани површинида
Дизна за смукање на пукнатини и ќошињада

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.