Овој  професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови  во  индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри, маркети, дисконти, хали  и др. Автоматот е лесен за маневрирање , долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник  го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на проток на луѓе,не претставува проблем луѓето да се движат. Напојувањето може да биде со батерии или кабел варијанта. Има погон за движење на тркалата, поголем резервоар(60лит) и една четка (55см).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии во mm1470 x 550 x 1100mm
Работ. површина на четката550 mm
Ширина на сушење860 mm
Капацитет на чистење2200 m²/h
Тежина на празен131,0 kg
Работна тежина (105 Ah)315,0 kg
Номинален напон24V
Максимална моќност1420 W
Капацитет на суви батт.(гел)105Ah 5
Бр. на батерии-1сет2 бр.во сет
Полнач за батериида
Резервоар за чиста вода60 l
Резервоар за нечиста вода60 l
Макс. смукање110 mbar
Макс. проток на воздух32 l/s
Мотор на тркалатада
Мотор на тркалата-моќност300 W
Брзина на движење5,5 км/h
Број на четки1брoj
Обрт на четката180 о/min
Притисок на четката30/40кгр.(0,13 N/cm²)
Ниво на бучава61 / 58 Db(A)

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.