Овој  професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во прехрамбената индустрија, образованието, здравството, хотелиерството и др.Автоматот е лесен за маневрирање ,долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник  го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на луѓе, не претставува проблем  луѓето да се движат.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии во mm1200х 550х870mm
Работ. површина на четката550mm
Ширина на сушење8500mm
Капацитет на чистење2200м²/h
Бучава (звук) 69 / 66Db
Тежина на празен77кг
Работна тежина195кг
Напон на струја(бат.)24V
Номинален напон-мотор900 w
Бр. на батерии-сет2 бр.во сет
Капацитет на суви батт.( гел)76Ah
Полнач за батериида
Сад за чиста вода40 l
Сад за нечиста вода40 l
Макс. смукање110 mbar
Макс. проток на воздух32 l/s
Број на четки1бр
Обрт на четката150 о/min
Притисок на четката 24кг

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.