Овој професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри и др.

Автоматот е лесен за маневрирање, долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот,така да во простории каде има фрекфенција на проток на луѓе,не претставува проблем луѓето да се движат.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии во mm1035х525х815mm
Работ. површина на четката550mm
Ширина на сушење730mm
Круг на вртење1200mm
Капацитет на чистење2200м²/h
Тежина на празен70kg
Работна тежина110кг.
Приклучок на струја230 V
Сила моторот1550W
Кабел за струја25м
Ниво на бучава66 dB(A)
Сад за чиста вода40 l
Сад за нечиста вода40 l
Макс.под притисок204 mbar
Проток на воздух 45 l/s
Број на четки1бр
Обрт на четката150 о/min
Притисок на четката 45 кгр.-0,20 N/cm²

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.