Овој  професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во  индустријата, образованието , здравството, хотелиерството, трговски центри, маркети, дисконти, хали  и др. Автоматот е лесен за маневрирање , долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на проток на луѓе, не претставува проблем луѓето да се движат.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии во cm100х 46,5х 81,5cm.
Ширина на чистење (четка)43сm
Ширина на сушење73сm
Круг на вртење1150mm
Капацитет на чистење1720м² / h
Тежина празен 70кг
Работна тежина110кг
Ниво на бучава66 dB(A)
Приклучок на струја230V
Кабел за приклуч25м
Сила на моторот1550W
Сад за чиста вода40 l
Сад за нечиста вода 40 l
Мах.подпритисок204 mbar
Проток на воздух 45 l/s
Број на четки1брoj
Обрт на четката150 о/min
Притисок на четката 0,32 N/cm² (45кг)

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.