Овој  професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во  индустријата, образованието, здравството, хотелиерството, трговски центри, маркети, дисконти, хали и др.
Автоматот е лесен за маневрирање , долготраен и изработен од нескршлив материјал. Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој апарат во истовреме еден работник го риба и суши подот, така да во простории каде има фрекфенција на проток на луѓе, не претставува проблем  луѓето да се движат. Напојувањето е со батерии така што нема кабел кога работи.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии во mm1140х 510х870mm
Работ. површина на четката430mm
Ширина на сушење730mm
Капацитет на чистење1720м²/h
Тежина на празен75kg
Работна тежина193кгр
Ниво на бучава65 / 60* dB(A)
Напон на струја(бат.)24V
Номинален напон-мотор900 w
Бр. на батерии-сет2 бр.во сет
Капацитет на суви батт.( гел) 76Ah
Полнач за батериида
Сад за чиста вода40 l
Сад за нечиста вода40 l
Макс. смукање110 mbar
Макс. проток на воздух32 l/s
Број на четки1бр
Обрт на четката150 о/min
Притисок на четката 23кг

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.