Истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. во клиниките, домови за стари лица, училишта, продавници, базени  и спа центри, локации – каде компактноста и маневрирањето  се одлучувачки.

Нема кабел за напојување од струја. Ја придвижува 24 V напон од гел батерии.

Многу погоден во простории каде  има силно оптеретување со движење на луѓе и машини. Темелно ја чисти подлогата до самиот раб ( ќоше). Материјалот од кој е изградена, лесно се чисти и одржува затоа е применлива и во погоните за производство на храна.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии (WxDxH)800x530x790 mm
Работна ширина430mm
Ширина на вшмукување730mm
Теор. Капацитет на чистење1720м² / h
Ниво на бучава63 / 69 dB(A)
Тежина на празен65kg
Работна тежина134kg
Напон24V
Макс. моќ900 W
Батерии2 Броја
Гел батерии76 Ah 5
Вграден полнач на батериида
Резервоар чиста вода20l
Резервоар нечиста вода23l
Смукање-вакуумmax.110 mbar
Протокот на воздух макс32 l / s
Четка1 број
Ротација во минута180 U / min
Притисок, сила30 kg