Автоматот овозможува истовремено рибање и сушење на подлогата. Ја управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Работи на струја, монофазна со напон 230-240V и се напојува со кабел .Темелно ја чисти подлогата  до самиот раб ( ќоше).

Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото може да се прилагодува во четири висини. Компактен дизајн и мала висина овозможува чистење и под мебел, опрема и други слични пречки. Материјалот од кој е изградена, лесно се чисти и одржува затоа е применлива и во погоните за производство на храна. Чистата и нечистата вода можат да се испуштат во секој момент. Лесно се склопува во најмала димензија за лесен транспорт  со мали возила и чување во мали простории (се спушта кормилото).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии735x490x650 mm
Кабел за напојување-должина12м
Напон230-240V
Моќ470 W
Капацитет на чистење(теоретски)1400м² / h
Тежина на празен39кгр.
Работна тежина49 кгр.
Ниво на бучава66dB(A)
Ширина.на рибање350мм
Четки1 број
вртежи на четката190 о/мин.
Притисок, сила 28kg
притисок на подлогата28кгр.
Ширина на сушење420mm
Проток на воздух14, 5l/s
Под притисок-вакууммакс.52 mbar

За повеќе информации за машината слободно можете да ни испратете порака подолу.

Прати поракаclear