Автоматот служи за истовремено рибање и сушење на подлогата. Го управува еден работник и е наменета за помали простории, области. Машината нема кабел за напојување со струја, ја придвижува 12V напон од гел батерија со вграден полнач, приклучен кабел и приклулок за напојување на гел батерии. Многу погоден во простории каде има големо движење на луѓе и машини.Темелно ја чисти подлогата до самиот раб ( ќоше). Големите тркала овозможуваат одлично маневрирање и лесен транспорт, дури и по скали. Кормилото на автоматот може да се прилагодува во четири висини. Компактниот дизајн и малата висина овозможуваат чистење и под мебел, опрема и други слични пречки. Материјалот од кој е изграден лесно се чисти и одржува затоа е применлив и во погоните за производство на храна. Чистата и нечистата вода можат да се испуштаат во секој момент. Лесно се склопува во најмала димензија за лесен транспорт со мали возила и чување во мали простории (и кормилото на автоматот се спушта).

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии (WxDxH)735x490x650mm
Напон12V
Номинална струја (вкупно) 440W
Област – ефикасност 1400м² / h
Тежина на празен44kg
Работна тежина74kg
Ниво на бучава66dB(A)
Четки1 број
Работна ширина350mm
Ротација во минута 180 U/min
Притисок, сила 28kg
Вакум-вшмукувањеда
Ширина на вшмукување 420mm
Протокот на воздух max14, 5l/s
Низок притисок-вакуумmax.52 mbar
Резервоар за чиста вода10l
Резервоарот за отпадна вода11,5 l
Батерии – 12V1 број
Гел батерии 63 Ah 5

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.