Идеална е за континуирана секојдневна употреба со лесна  регулација на притисокот и погодна за  голема работна површина. Оваа машина е способна да полира и да им даде сјај на било каков вид на подни облоги дури и екстремно тешко облоги за рекордно време.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии500х770х1160mm
Основна должина на кабел12m
Моќност1500w
Нето тежина42,5kg
Ширина на четката500mm
Висина на четката максимум330mm
Ротација во минута1600 обртај/минута

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.