Големите автомати на  возење се идеално решение  за чистење на голема површинска покриеност до 7.500 квадратни метри. Автоматот располага со висок капацитет на батеријата до 480 Ах 5 за работното време до 10 часа. Со големата стабилност, бескрајно променливата четка обезбедува совршена адаптација на повеќе разновидни површини. Со едноставен допир на педалот за гас сите функции се стават во движење: четките се спуштаат во посакуваната работна позиција, притисокот на четката е активиран во потребната сила, пумпата го испорачува точниот износ на вода. Оперативни грешки се речиси елиминирани. Радиусот на на вртење е само 2 метри – за ефикасна работа, исто така, во тесни простори. Внатрешноста на резервоарот е лесно достапна и затоа лесно се чисти. Одводното црево на најниската точка на резервоарот овозможува дозирано или целосно одводнување на резервоарот. Кочницата на автоматот се заклучува за безбедно запирање и паркирање.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии1900 x 930 x 1440 mm
Напон24 V
Моќност2430 W
Работна ефикасност6000 м2 / h
Тежина празен320 kg
Нивото на бучава64 dB (A)
Број на четки2 броја
Ротација во минута160 U / min
Притисок100kg
Ширина на вшмукување1200mm
Максимален проток на воздух33 l / s
Максимален низок притисок170 mbar
Капацитет на резервоарот150l
Обновување на резервоарот150l
Максимална брзина 7,5 km/h
Максимална брзина на рикверц3 km/h
Капацитет на влажни батерии480 Ах 5
Капацитет на гел батерии280 Ах 5

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.