Овој  професионален автомат е наменет за перење на сите видови тврди подови во  на трговски центри, плоштади,  индустрија, погони, дисконти, хали, и др.
Автоматот е лесен за работа, долготраен и изработен од лесен, но цврст материјал.
Неговата ефикасност ја чини тоа што при работа со овој автомат во истовреме, еден работник  го риба и суши подот, со возење. Посебно подобен каде што има  фрекфенција на луѓе.

Гаранција 12 месеци на фабрички дефекти и недостатоци без потрошен материјал. Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ :
Димензии во mm1380х 900х1325mm
Работ. површина на четката800mm
Ширина на сушење1000mm
Капацитет на чистење5600м²/h-теор.макс.
Бучава (звук) 73/69 Db
Тежина на празен240kg
Работна тежина680kg
Напон на струја(бат)24V
Номинален напон-мотор1950 w
Бр. на батерии-сет2 бр.во сет
Капацитет на суви батт.( гел) 240Ah
Полнач за батериида
Сад за чиста вода100l
Сад за нечиста вода115 l
Макс. подпритисок170 mbar
Макс. проток на воздух33l/s
Брзина на движење0–7,0км/h
Број на четки2 брoja
Обрт на четката160 о/min
Притисок на четката 65kg

За повеќе информации за машината слободно можете да се обратите со пишување порака подолу.