Columbus_machines_logo  

Columbus се машини за чистење, рибање и сушење на секакви видови тврди подови. Columbus машините се произведуваат во Германија. Машините гарантираат квалитет и долготрајност во работата.

Каталози

Автомати

columbus_avtomati_katalog_2016
Превземи

Чистење на теписи и теписони

columbus_cistenje_na_tepisi_i_tepisoni_Textile_floor_cleaning_kl_2016
Превземи

Машини со еден диск

columbus_single-discs_katalog_za_masini_so_eden_disk(2016)
Превземи

Суво смукање

columbus_ST7_masini_za_suvo_smukanje_ST11_katalog_2015_eng
Превземи